Декорации за стени
за вашия дом или офис
Обадете ни се
0888 202 468
100% КАЧЕСТВО НА НИСКИ ЦЕНИ
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОКУПКА НАД 100 ЛВ.
24/7 ОБСЛУЖВАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА

Политика за поверителност

НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

    Никога няма да използваме неправомерно твоята лична информация.
    Никога, без твое съгласие няма да предадем личната ти информация и данни за контакт на трети страни, освен ако това не се изисква от закона.
    Защитата на личните данни на нашите потребители е важна част от политиката на нашата компания.
 
СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
    Личните данни са информация, която служи за идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес. Магазин www.art24.bg не събира лични данни, освен ако не ги предоставите в специални случаи, например когато поръчвате продукти или се абонирате за информационни бюлетини.
 
ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
    Магазин www.art24.bg може да използва събраните лични данни за: целите на техническото управление на сайта, за да предостави достъп до специална информация, за обща комуникация или при осъществяване на продажба от разстояние на продукт предлаган от www.art24.bg. Служителите ни са длъжни да опазват поверителността на всички данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.
 
СВОБОДА НА ИЗБОРА
    Всеки контролирате информацията, която предоставяте на www.art24.bg. Ако обаче не желаеш да споделиш информацията необходима за изпращане на поръчки, не е възможно да направиш покупка от www.art24.bg.
 
АВТОМАТИЧНО ЗАПИСВАНА ИНФОРМАЦИЯ
    Когато осъществявате достъп до интернет сайта www.art24.bg, автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (използван интернет браузър, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници). Тази информация се използва, за да преценим доколко е привлекателен нашият сайт и да подобрим съдържанието и функционалността му. Вашите данни не се обработват повече, нито се предават на трети страни.
 
СИГУРНОСТ
    www.art24.bg отдава голямо значение и внимание на опазването сигурността на личните ви данни. Всички данни на клиенти се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.

НЕПЪЛНОЛЕТНИ ДЕЦА
    www.art24.bg съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет пространството. Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на магазин www.art24.bg, без разрешението на своите родители или настойници. www.art24.bg никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни без разрешение.
 
УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ПРОМЕНИ
    Всички промени на нашата политика за защита на личните данни ще бъдат оповестявани в изявлението за поверителност, на главната страница и на други места, каквито сметнем за подходящи.